Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Vastgoed opkoper Den Haag

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Dé Opkoper voor Den Haag

Heeft u een woning of bedrijfspand in of rondom Den Haag? Dan kunt u deze verkopen aan de opkoper van Den Haag! De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit diverse vastgoed kopers in regio Haaglanden. Wat voor woning type u ook heeft, De Nationale Vastgoedportefeuille kan alles kopen voor een gunstig bod!

Hoe werken wij?

Nadat u uw beleggingspand, huis of bedrijfspand gratis heeft aangemeld voor een vrijblijvend bod, ontvangt u binnen een werkdag een bod. En als de onderhandeling klaar is, dan worden de papieren in orde gemaakt en een afspraak zal vervolgens ingepland worden bij de notaris. Indien het een afbetaalde woning betreft, kan het huis binnen 1 week verkocht zijn! Echter in de praktijk zijn vrijwel alle woningen nog niet afbetaald. De hypotheekverstrekker heeft vaak 2 tot 3 weken nodig, voordat de overdracht kan plaatsvinden bij de notaris. Maar u heeft in ieder geval direct zekerheid!

Waarom De Nationale Vastgoedportefeuille?

Wij brengen geen makelaarskosten in rekening en u hoeft zich geen zorgen te maken om rommel, achterstallig onderhoud of inboedel. Wij zorgen ervoor dat de woning verkoopklaar wordt gemaakt. En in sommige gevallen verkoopt u uw woning aan een woningverzamelaar met een eigen vastgoedportefeuille. Dit zijn veelal vastgoedbedrijven die zelf verhuren, maar ook gewoon in eigen persoonlijk bezit houden.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.