Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Vastgoed opkoper Rotterdam

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Dé Opkoper voor Rotterdam

Heeft u een woning, beleggingspand of bedrijfspand en zoekt u een opkoper? De Nationale Vastgoedportefeuille is dé Rotterdamse opkoper van alle soorten vastgoed. Of het om een verhuurd huis gaat of een leegstaande studentenwoning of vervallen grachtenpand. Het maakt voor De Nationale Vastgoedportefeuille weinig uit. Waarom? Omdat wij een samenwerkingsverband zijn van alle mogelijke soorten opkopers.

Hoe werken wij?

U kunt vastgoed op elk moment van de dag gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bedrag waarvoor wij het gegarandeerd kunnen overnemen. En indien u uw huis verkoopt aan De Nationale Vastgoedportefeuille, dan kan de verkoop binnen een week afgerond zijn. In de praktijk blijken hypotheekverstrekkers 2 tot 3 weken nodig hebben voor de financiële berekening, indien er sprake is van een hypotheek. Maar goed u heeft in ieder geval direct zekerheid!

Waarom De Nationale Vastgoedportefeuille?

Wij brengen geen makelaarskosten in rekening en u hoeft zich geen zorgen te maken om rommel, achterstallig onderhoud of inboedel. Wij zorgen ervoor dat de woning verkoopklaar wordt gemaakt. En in sommige gevallen verkoopt u uw woning aan een woningverzamelaar met een eigen vastgoedportefeuille. Dit zijn veelal vastgoedbedrijven die zelf verhuren, maar ook gewoon in eigen persoonlijk bezit houden.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.