Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verkoop van alle soorten (verhuurd) onroerend goed

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verhuurd onroerend goed verkopen 

Alle soorten onroerend goed kunt u aanmelden voor een marktconform bod bij De Nationale Vastgoedportefeuille. Na aanmelding krijgt u direct een bod zonder voorbehoud van financiering. Directe zekerheid voor u, want er is dan geen twijfel of de financiering rond komt. En of het een geheel appartementencomplex, bedrijventerrein of gewoon een losse verhuurde studio of eengezinswoning betreft, u kunt alle soorten onroerend goed verkopen aan ons.

Geen bezichting voor uitzonderlijke situaties

Als de huurders niet zitten te wachten op een nieuwe eigenaar of als u in conflict bent met de huurders, dan zijn wij de juiste partij om daarmee om te gaan. Ook gedurende, of juíst gedurende de verkoop zijn de in verhuurd vastgoed gespecialiseerde partijen eigenlijk de enige partijen waar u nog aan kunt verkopen. Wij van de De Nationale Vastgoedportefeuille zijn gespecialiseerd in alle soorten omstandigheden met betrekking tot huurderproblemen en het kopen van verhuurd onroerend goed in alle soorten omstandigheden.

Geen kosten of courtage

Wij rekenen geen courtage, makelaarskosten of andere verborgen kosten. Bij ons geen verrassingen en altijd een goed bod. Wij zijn een soort beleggingsmaatschappij die als een vastgoedinkooporganisatie fungeert. Dankzij onze breed gedragen vastgoedmaatschappij kunnen wij alles in Nederland opkopen. Informeer u zelf en bel ons op werkdagen op van 09:00 uur tot 17:00 uur en laat u verrassen door onze toegankelijke diensten en professionele werkwijze.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.