Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verhuurde woning verkopen aan huurder?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verhuurde woning verkopen aan huurder

Het verkopen van een verhuurd huis aan de huurder zelf is iets wat veel gebeurt. En toch is het niet altijd de beste oplossing voor zowel u als verhuurder als voor de huurder. De huurder heeft al jaren een aanzienlijk huurbedrag moeten ophoesten, maar het kan natuurlijk zo zijn dat de huurder de financiële verplichtingen aan kan. Als de huurder de overgang van huurder naar woningeigenaar aan kan, dan is het uiteraard wel fijn voor de huurder. In dat geval zeggen wij als vastgoedbedrijf dat u dat zeker kunt overwegen. Het alternatief is dat u beleggers laat bieden op uw woning. De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijk opererende vastgoedinkooporganisatie en wij weten exact wat de beleggers voor uw verhuurde huis over hebben.

Bod zonder voorbehoud van financiering

Vraag vandaag nog een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Wij bieden u dan ook direct zekerheid wat u vrijwel nergens zult vinden. U heeft de zekerheid dat het verhuurde huis oplevert wat het waard is en dat u de zekerheid heeft dat de financiering rond komt. Sterker nog, ene bod zonder voorbehoud van financiering is in wezen al rond. Want een belegger neemt dit risico en komt er niet onderuit als eenmaal het verkoopcontract is ondertekend.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.