Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

De waarde van uw bedrijfspand

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

De waarde van uw bedrijfspand

Wilt u de waarde van uw bedrijfspand laten bepalen, De Nationale Vastgoedportefeuille stelt gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor u op. De waarde van uw pand is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan de ligging, de locatie, de omvang en de staat van onderhoud. Aan de hand van deze factoren en tientallen individuele factoren stellen wij een waarde vast voor uw pand.

De Nationale Vastgoedportefeuille is een vastgoed inkooporganisatie waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. Zo bespaart u direct op de makelaarskosten en bespaart u zichzelf een langdurig verkooptraject. Wij kopen lege bedrijfspanden aan om te verhuren en verhuurde bedrijfspanden kopen wij aan om toe te voegen aan onze portefeuille. U bent dus verzekerd van een marktconform bod, gezien uw pand niet wordt aangekocht voor de handel maar als belegging.

Je hebt twee soorten waardes die je aan een bedrijfspand kunt toekennen. De waarde in verhuurde staat en de waarde in leegstaat. Is het pand verhuurd dan wordt de waarde bepaald aan de hand pandwaarde en huurinkomsten. Is het pand in leegstaat dan wordt er een waardebepaling gemaakt aan de hand van pandwaarde.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Waarde leeg bedrijfspand 

Een leeg opgeleverd bedrijfspand vertegenwoordigt altijd een bepaalde waarde. Wat de waarde is, hangt af van een groot aantal factoren. Om een waarde toe te kennen aan een pand dient er daarom altijd iemand op locaties langs te komen voor een waardebepaling. Op locatie wordt er gekeken naar de staat van onderhoud van het pand, de locatie, de parkeervoorzieningen, de afmetingen en de mogelijkheden met het pand. Vervolgens wordt er gekeken naar reeds vergelijkbaar verkochte panden in de omgeving. Aan de hand van het type pand en de vraag naar dit soort panden wordt er een waardebepaling toegekend aan het pand. Zo komen wij tot een waarde van uw bedrijfspand per m2.  Deze waardebepaling is geheel vrijblijvend en kost u niets. Voldoet de waardebepaling aan uw verwachtingen dan kunt u dit aangeven en kan er een akkoord op de verkoop van uw bedrijfspand bereikt worden. Zo heeft u direct en zonder verkooptraject uw bedrijfspand verkocht.

Waarde verhuurd bedrijfspand bepalen in verhuurde staat

De waarde van een verhuurd bedrijfspand wordt bepaald aan de hand van de kapitalisatiefactor. 

Hierover kunnen wij u meer uitleg geven als u contact met ons opneemt.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

U vraagt de waardebepaling aan van uw huis via het aanmeldformulier.

2. Waarde wordt bepaalt door specialisten

Zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen kijken onze specialisten naar de waarde van uw huis. Dit wordt bepaalt aan de hand van de genoemde factoren.

3. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

4. U ontvangt een bod

U kunt vrijblijvend de keuze maken wat u wilt doen met de waardebepaling van uw huis en of u verder gebruik wilt maken van onze diensten.

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.