Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

De opties als de huurder er niet uit wilt

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

De opties als de huurder er niet uit wilt

Het kan zomaar voorkomen dat u de wens heeft om een huurder eruit te zetten. Enkele voorbeelden:

 – U wilt er zelf in gaan wonen

 – De huurders maken overlast of overtreden het huur regelement

 – U wilt het verkopen

 – De huur is te laag

Huis verkopen, maar huurder wil er niet uit

Echter zult u niet zomaar om iedere willekeurige reden uw huurder eruit kunnen zetten. Zeker als u er zelf in wilt gaan wonen of u vind de huur te laat of u wilt het verkopen en een hogere opbrengst realiseren. Dat is helaas niet mogelijk en huurder genieten ook gewoon huurbescherming.

Overtreding van de regels

Echter zult u niet zomaar om iedere willekeurige reden uw huurder eruit kunnen zetten. Zeker als u er zelf in wilt gaan wonen of u vind de huur te laat of u wilt het verkopen en een hogere opbrengst realiseren. Dat is helaas niet mogelijk en huurder genieten ook gewoon huurbescherming.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Geen bezichtiging vereist in uitzonderlijke situaties

Sons Real Estate kan het verhuurde huis altijd overnemen van u. Wij begrijpen dat het soms lastig is om een bezichtiging te laten doen. In uitzonderlijke gevallen maken wij daarom een uitzondering. Het is dus mogelijk de woning te verkopen zonder te hoeven laten bezichtigen.

Maar wat als de huurder weigert te vertrekken?

Het verdient de aanbeveling om eventueel juridische hulp in te schakelen als uw woning wordt bezet. Want stel dat u alle recht heeft om de huurder eruit te zetten na het volgen van de juiste procedures. Dan heeft u het recht om de huurder eruit te verwijderen. Dit gaat echter meer richting handhaving. Al is het enigszins begrijpelijk als een huurder emotionele banden met het huis.

Huis gekocht huurder wil er niet uit

In principe geldt hiervoor de informatie van de overige teksten op deze pagina. U kunt niet zomaar een huurder eruit zetten. Zelfs als er geen huurovereenkomst is en de huurder langer dan 2 jaar in het huis verblijft en netjes de huur betaald. Uiteraard gebeurd het in de praktijk wel dat er een afkoopsom wordt aangeboden die ook vaak wordt geaccepteerd. De huurder zal altijd huurbescherming mogen genieten. Er zijn altijd kleine lettertjes in de wet beschreven waar beleggers dankbaar gebruik van maken. Er zijn namelijk bepaalde zaken waarin een verhuurder het huis mag opeisen. Hierover kunnen wij u mogelijk meer vertellen. Neem hiervoor contact met ons op.

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.