Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verkoop van alle soorten panden en woningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

De rechten en verplichtingen van verhuurders De belangrijkste rechten en plichten:

Zelf je huis verkopen? Geen zin in hoge makelaarskosten en een langdurig verkooptraject? Wilt u graag zelf uw eigen belangen behartigen en alles zelf bepalen? De makelaar behartigt naast uw belangen ook zijn eigen belangen. U wilt natuurlijk een zo hoog mogelijke prijs tegen de beste voorwaarden. Het belang van de makelaar is om uw huis zo snel mogelijk te verkopen zodat hij er zo min mogelijk tijd en dus ook kosten aan kwijt is. Daarom kiezen steeds meer woningeigenaren ervoor om zelf hun huis te verkopen. Hoe kan ik dan zelf mijn huis verkopen?

Met de komst van de online wereld, sociale media en inkooporganisaties is het heel eenvoudig geworden om zelf een huis te verkopen. Een koper is hierdoor veel makkelijker gevonden.

De Nationale Vastgoedportefeuille is een woninginkooporganisatie waaraan u uw huis zelf kunt verkopen. Wanneer u uw huis zelf gaat verkopen zijn er dus twee mogelijkheden.

Mogelijkheden zelf je huis verkopen

1. U verkoopt uw huis zelf en gaat actief op zoek naar de juiste particuliere koper. U kunt uw huis dan te koop aanbieden via facebook, lokale krantjes, marktplaats en online huizensites als Jaap.nl

2. U verkoopt uw huis direct aan een woning inkooporganisatie. Bij de verkoop aan een woning inkooporganisatie bent u dus geen makelaarskosten kwijt en ontvangt u geheel gratis en vrijblijvend een bod zonder voorbehouden. U bent dus verzekerd van verkoop en de overdracht kan indien gewenst al snel plaatsvinden.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen 

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.

Interessante informatie