Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan een opkoper? Voor alle soorten woningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen aan een opkoper?

Zoekt u opkoper om uw woning aan te verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijk opererend samenwerkingsverband van opkopers. Als opkooporganisatie van vastgoed kopen wij allerlei soorten woningen door het Nederland.

Huis laten opkopen? Direct zekerheid

Bij een verkoop aan De Nationale Vastgoedportefeuille, ontvangt u een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering. Dit wilt zeggen dat u volledige zekerheid heeft over het bedrag wat u voor de woning kunt ontvangen bij een eventuele verkoop. Bij reguliere verkopen aan kopers die u bijvoorbeeld via Funda heeft gevonden, zult u in principe alleen biedingen met voorbehoud van financiering ontvangen. Dit kan ervoor zorgen dat als de financiering niet is rondgekomen, het verkoopproces langer duurt dan voorzien. Volledige zekerheid helpt u bij een zorgeloze verkoop.

Alle soorten huizen en in alle staten

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen door heel Nederland op. Eigenlijk alle soorten woningen kunt u bij ons laten opkopen. Start direct het aanmelden van uw huis of appartement. Of het een hoekwoning, tussenwoning of vrijstaand huis is maakt niet uit. En ook woningen in verhuurde staat kunt u bij ons aanmelden. Geef hierbij dan wel de hoogte van de onderhoudskosten en de huuropbrengsten aan ons door.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Veelgestelde vragen

 Ja, het kost u werkelijk helemaal niets. U bent geen verkoopkosten kwijt en ook geen notariskosten. U hoeft bovendien helemaal niets te doen voor de verkoop. Wij zorgen dat de stukken bij de notaris worden aangeleverd en u wordt overal van op de hoogte gehouden.

Ja, dit kan. Mits er een hypotheek op de woning zit. Wanneer er een hypotheek zit op de woning dan dient er door de notaris een aflosnota te worden opgevraagd. Afhankelijk van de bank kan dit een paar werkdagen duren maar soms ook wel twee weken of langer. Snelheid van verkoop ligt dus niet aan de Nationale vastgoedportefeuille.

Ja, wanneer u zelf uw woning aan ons verkoopt dan is alles bespreekbaar. U kunt de woning tijdelijk terughuren, maar ook voor langere termijn. Indien dit niet nodig is dan kunt u nog wel in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft die u kunt betrekken.

Ja, u kunt elk type huis aan ons verkopen. Wij kopen zelfs woningen met funderingsproblemen.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.