Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verkoop van alle soorten panden en woningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Direct huis verkopen?

Direct uw woning verkopen? De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke opkoper van alle soorten huizen. Als inkoop- of opkooporganisatie van vastgoed kunt u uw huis direct aan ons verkopen. Meld uw woning direct aan en ontvang binnen 1-2 werkdagen een gunstig voorstel.

Direct zekerheid

Voor volledige zekerheid en een directe verkoop kunt u bij ons terecht. U ontvangt binnen een dag een vrijblijvend bod, maar zonder financieringsvoorbehoud. Dit wilt zeggen dat u verzekerd ervan bent dat de verkoop zal worden afgerond. In tegenstelling tot een bod mét voorbehoud van financiering, waar de hypotheek of financiering in enkele gevallen niet rondkomt, waardoor de verkoop in feiten niet kan doorgaan.

Alle soorten huizen en in alle staten

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle woningtypen direct in. Van eenvoudige studio tot compleet landhuis, het maakt in feiten niets uit. Uiteraard wordt er vooraf een controle uitgevoerd of uw huis in aanmerking komt. Dit is niet afhankelijk van het soort woning. U kunt alle soorten woningen gewoon aanmelden, van eengezinswoning tot boerderij. Ook voor complete appartementencomplexen of werkwoonhuizen. Heeft u vragen? Neem in dat geval direct contact met ons op.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.

Interessante informatie