Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huurders uitkopen bij verkoop pand, direct huurder uitkopen​?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huurders uitkopen bij verkoop pand, direct huurder uitkopen

Wilt u uw huurders uitkopen bij de verkoop van uw woning of pand en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De Nationale Vastgoedportefeuille is de woning inkoop organisatie die zowel verhuurde als leegstaande panden koopt. Wilt u weten wat uw pand zowel verhuurd als leeg waard is? Dan kunnen wij u adviseren bij het voorstellen van een uitkoopbedrag aan de huurder.

In veel gevallen is een verhuurde woning tegen een goede huur net zo veel waard of soms nog meer waard als een leegstaand pand. Heeft het pand een hele lage huurstroom dan is die waarde in verhuurde staat aanzienlijk lager dan de leegwaarde. Het is dan verstandig om de huurder uit te kopen. De huurder dient dan echter wel bereid te zijn om mee te werken aan uitkoop.

Voor het uitkopen van een huurder voor eigen gebruik zijn er altijd minimale verhuiskosten van toepassing. Hierbij bent u een minimaal bedrag van  €6253 per huurder aan kwijt. Dit bedrag is alleen van toepassing wanneer het een woning betreft en u zelf weer moet gaan wonen in het pand. Wanneer u de woning nodig heeft voor dringend eigen gebruik dan dient dit echter wel via de rechter te verlopen.

Wilt u de huurder uitkopen omdat u het pand wilt gaan verkopen dan dient u zelf met de huurder in overleg te treden. U kunt de huurder dan niet zomaar uit het pand zetten, omdat een huurder huurbescherming geniet. De hoogte van het bedrag wordt dan altijd in overleg opgesteld.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt verhuurd vastgoed:

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug. Lees hier alles over de verkoop van panden.