Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verkoop van alle soorten verhuurde appartementen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Verhuurd appartement verkopen?

U bent bij ons bij de juiste partij om uw appartement in verhuurde staat te verkopen. De Nationale Vastgoedportefeuille is Nederlands’ vastgoedinkooporganisatie voor alle soorten verhuurde appartementen. Ongeacht de staat van de woning of de mogelijke problemen met de huurders, u kunt uw appartement altijd aan De Nationale Vastgoedportefeuille verkopen. 

Bod zonder voorbehoud van financiering

Na aanmelding van uw appartement, ontvangt u binnen een dag een waarde wat meteen ons bod op uw verhuurde appartement is. Ons bod is altijd zonder voorbehoud van financiering. Dit houdt in voor u: directe zekerheid en u bent direct van alle huurders problemen af.

Alle soorten appartementen

Wij kopen alle soorten appartementen, van eenvoudige studio met 1 kamer tot complete penthouses of grote appartementen met 1 of soms zelfs meerdere balkons. En of het appartement helemaal is afgewerkt of dat er juist nog heel veel moet gebeuren aan de staat van onderhoud, u kunt appartementen in alle mogelijke staten van onderhoud aanmelden en uiteraard kunt u rekenen op een marktconform bod.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.